PODJETJE

Spoznajte kdo smo, ter kaj in kako delamo

eBlagajna SI d.o.o. je mlado, kreativno, prilagodljivo, visoko-tehnološko podjetje, ki pokriva celovito področje informacijske tehnologije. Specializirani smo predvsem na področju POS (maloprodajnih) sistemov.

Podjetje dosega visoko stopnjo inovativnosti in varnosti pri razvoju, pri katerem uporabljamo napredne tehnologije in lastne izkušnje. Zagotavljamo najvišjo kvaliteto pri celotnem procesu razvoja, izkoriščamo najnaprednejša orodja in kreativen pristop do razvoja.

Z nami Vam bo lažje

eBlagajna Vam prinaša optimalno izrabo časa in s tem več časa za Vašo osnovno dejavnost. Poslanstvo smo razdelili na tri glavne dejavnike, potrebne za brezskrbno poslovanje:

  • VARNOST (varnost podatkov, varne operacije, varno shranjeni podatki)
  • KAKOVOST (mehanizmi za zagotavljanje delovanja, redne nadgradnje)
  • RACIONALNOST (vnaprej znan fiksen strošek, optimizacija stroškov)

Zakaj se odločiti prav za nas

V podjetju se zavedamo pomanjkljivosti gostinskih programov in prav v ta namen smo razvili aplikacije za vodenje POS sistemov za mala, srednja in velika podjetja. Od zdaj naprej bo program delal namesto Vas. Program omogoča številne rešitve, ki so bile do sedaj na voljo le v velikih sistemih. Zavedamo se, da je uspešno in skrbno vodenje podjetja mogoče le s kakovostnim in zanesljivim informacijskim sistemom. Za celoten sistem skrbi ekipa izkušenih informatikov z več kot 10-letnimi izkušnjami na področju POS sistemov in razvoja naprednih visoko-tehnoloških IT rešitev.

Vam zaupanja vreden partner

Investiramo v razvoj lastnih inovativnih rešitev, s katerimi bomo konkurenčneje stopali na trg EU in drugih držav. Naša vizija je postati najboljše podjetje za POS rešitve v Sloveniji in do konca leta 2021 prodreti na globalni trg.